S-a linistit Romania! A fost gasita cea mai cautata femeie din tara! Elodia Ghinescu s-a … Si nu, nu este o gluma!

De zece ani, Cioaca joaca rolul vaduvului vesel. Acum, insa, rolul s-a schimbat. Inchis, Cristian Cioaca si-a schimbat strategia. Este convins ca Elodia traieste si chiar este ingrijorat pentru soarta ei.

Din spatele gratiilor, se zbate sa o gaseasca. Fosta sa sotie ar fi internata intr-un spital de nebuni si-ar fi pierdut memoria si a uitat drumul spre casa. Dar Cioaca ar putea sa mearga sa o caute personal, daca va pica expertiza psihiatrica.

Cioaca a gasit si un martor care ar baga mana in foc ca a dat nas in nas cu fosta avocata. “Spune ca n-ar fi vorbit cu Elodia niciodata, dar ar fi vazut-o de la distanta, purta ochelari si era in curtea unei manastiri (din motive lesne de inteles martorul nu face public numele manastirii) imbracata in maicuta”, a declarat avocata familiei Ghinescu.

Iar daca totusi, nu este vie, tot Cristian Cioaca stie cine este vinovatul: un detinut din penitenciarul Giurgiu a afirmat public in amenintarile adresate doamnei judecator al Curtii Constitutionale ca el o va omori “asa cum a omorat-o pe Elodia”.

Ipotezele lansate de Cioaca nu i-au convins pe magistrati. Fostul politist, acuzat de uciderea si transarea Elodiei Ghinescu, ramane deocamdata in arest.

Sursa: a1.ro