Doua studente au cumparat canapeaua asta veche cu 90 de lei de la un targ si au dus-o in camera de camin. Cand s-au asezat pe ea, au simtit ceva ciudat la fund. e incredibil ce au gasit in perne, le-a luat cu tremurat

Aceste doua studente care locuiau impreuna pe perioada facultatii, la camin, au dorit sa-si faca propriul loc de relaxare. Erau convinse ca au facut o mega-afacere cand au cumparat de pe eBay o canapea veche pe care au platit doar 20 de dolari, aproximativ 90 de lei.

Canapeaua era destul de urata iar tapiteria mirosea urat, ele au hotarat ca daca o curata putin si folosesc o husa, aceasta va fi numai buna de folosit. Zis si facut! Piesa de mobilier a devenit locul perfect de relaxare pentru cele doua tinere din Statele Unite. Doar ca le astepta o surpriza de proportii!

In timp ce urmareau un film, stand comod pe canapea, au simtit ceva ciudat sub fund. De curiozitate, au scos husele de pe perne. Atunci au trait socul vietii lor. Erau ascunse sub saltelele canapelei o multime de plicuri. Cand s-au uitat in interiorul lor, nu le-a venit sa creada ce era acolo. Au gasit teancuri de bani ascunse in plicuri, iar suma a ajuns la 40.000 de dolari.

Pe unul dintre plicuri era scris un numar de telefon. Pe fete nu le-a lasat inima sa opreasca banii doar pentru ele, asa ca au sunat pentru a-i inapoia. Cea care le-a raspuns era chiar batrana careia ii apartinuse canapeaua. Ea a ramas fara cuvinte. Le-a multumit enorm celor doua tinere: „Acestea sunt economiile stranse de sotul meu o viata intreaga. Din pacate el a murit iar eu am fost internata in spital o perioada. Copiii mei au vandut canapeaua fara sa ma intrebe”, a spus batrana, cu ochii in lacrimi.