Cum arata Alex, barbatul care face dragoste cu ea in fiecare zi.. „Un singur picior de-al ei…

Cum arata Alex, barbatul care face dragoste cu ea in fiecare zi.. „Un singur picior de-al ei… Are 330 de kilograme, dar soțul ei o consideră irezistibilă
Deşi este cea mai grasă femeie în viaţă, Pauline are o viaţă intima înfloritoare.
Soţul ei, de care divorţase, s-a întors la ea pentru că îi lipseau partidele de amor.

Irezistibilă la 330 de kilograme
Alex, care este chiar slăbuţ la cele 70 de kilograme ale sale, a divorţat de Paulin Potter acum un an, motivând că relaţia lor nu fusese niciodată prea bună. În acel moment, Pauline cântărea deja 293 de kilograme, dar stresul despărţirii a făcut-o să se îngraşe şi mai mult. Când a ajuns la 317,5 kilograme a intrat în cartea recordurilor ca cea mai grasă femeie în viaţă. Astăzi are 330 de kilograme.

Auzind despre titlul primit de fost soţie, Alex şi-a dat seama că se îndrăgosteşte din nou de ea şi s-au mutat iar împreună. “Majoritatea femeilor cred că trebuie să slăbeşti ca să atragi atenţia fostului, dar pentru mine a fost exact invers”, spune Pauline.

Amor de şase ori într-o zi

La 47 de ani, ea nu poate să meargă singură nici până la toaletă, dar are o viaţă intima foarte activă. În prima zi după împăcare, a făcut amor cu fostul soţ de şase ori. Iar pe el nu l-a deranjat… ba din contră. “Ar putea să ajungă şi la 450 de kilograme şi tot aş face dragoste cu ea în fiecare zi, atât de bine este”, spune bărbatul. El mai destăinuie:

“Un singur picior de-al lui Pauline cântăreşte mai mult decât mine, dar reuşim modalităţi de a-i poziţiona corpul aşa încât să ne simţim bine amândoi.” În acest caz, dragostea vine la pachet cu ceva adrenalină. Alex a mai spus că partidele lor sunt periculoase pentru că în orice moment patul s-ar putea rupe ei şi s-ar răni serios.

Pauline recunoaşte că în pat, soţul ei este cel care face toată treaba însă “ne ajută faptul că am făcut gimnastică până la 12 ani, deci sunt flexibilă”.

Cum e viaţa la 33o de kilograme Deloc uşoară.

Pauline s-a îngrăşat după divorţ mâncând 10.000 de calorii pe zi, când necesarul zilnic pentru o femeie adultă este de aproximativ 2000 de calorii. Cel care a avut grijă de ea a fost fiul ei de 19 ani, el însuşi obez la 115 kilograme. Băiatul se ocupa de mâncare, îi făcea baie mamei lui şi o îmbrăca. Un sigur duş durează o oră pentru că Pauline tebuie să-şi spele pielea de sub fiecare cută de grăsime.

Acum femeia speră să slăbească 90 de kilograme, apoi să facă o operaţie de micşorare a stomacului. Deşi are 330 de kilograme şi 47 de ani speră să poată avea o fetiţă cu soţul ei.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!