Are 22 de ani, e frumoasă foc și are un trup atrăgător, dar bărbații fug de ea când îi simt mirosul! "Indiferent câte dușuri aș face, nu pot scăpa de el". Uite a ce miroase tânăra

La vârsta de doar 22 de ani, o tânără din Marea Britanie suferă de o boală ciudată care îi face viața un coșmar.

Cassie Graves are ceea ce se numește Trimethylaminuria, afecțiune a metabolismului care face ca ea să miroasă foarte puternic a pește. Trimethylaminuria este o rară tulburare metabolică în care organismul nu poate descompune trimetilamina, care se găsește în anumite alimente cum ar fi carne și ouă. Mirosul fetei este atât de puternic încât  cuprinde imediat orice încăpere în care intră.

„Știi cum este când mergi la pescărie și miroase a pește putrezit? Așa miros eu. indiferent câte dușuri aș face, nu pot scăpa de el”, a povestit Casie care suferă de această boală încă de când era copil.

Din nefericire, medicii nu au reușit încă să îi găsească un remediu. Tot ceea ce pot face pentru această fată pentru a mai reduce din miros, este să îi interzică consumul de pește, carne și anumite legume cu frunza închisă la culoare, din alimentația zilnică.