Sora Deliei, dată afară din casă de mama sa după ce a născut. Venirea pe lume a copilului a schimbat totul în familie: „Ieri am dat-o afară…i-am spus să iasă afară în momentul ăla…”

Sora mai mică a Deliei Matache a devenit mămică în preajma Crăciunului, acesta fiind cel mai mare dar pe care l-a primit de la Moș. În ciuda bucuriei din sânul familiei, se pare că Ioana întâmpină anumite dificultăți în primele săptămâni de viață ale fiicei sale. Mama Ioanei și a Deliei Matache a dezvăluit care sunt modificările care au intervenit în cadrul familiei și modalitatea în care Oana reușește să le facă față.

Mama Ioanei Matache a fost invitata lui Mihai Morar la emisiunea „Răi da’buni”, în cadrul căreia a dezvăluit care sunt schimbările care au avut loc în familia Matache de când micuța Jessica a venit pe lume. E a povestit că Oana este o mămică care se îngrijoerază extrem de mult de la cele mai mici lucruri și a afirmat că este în urmă cu somnul. Mai mult, a povestit că ginerele ei este unul dintre cei mai implicați tătici pe care îi cunoaște.

Atât Ioana, cât și soțul ei Răzvan sunt fascinați de fiica lor și se străduiesc să o îngrijească așa cum pot mai bine. Desigur, mama Ioanei este cea care le acordă ajutor și stă cu bebelulșul atunci când proaspăta mămică are nevoie de o pauză. Care este modalitatea prin care Ioana este convinsă să renunțe la compania fiicei sale în schimbul câtorva ore de somn sau pentru o scurtă plimbare? Amenințările, din câte se pare. Gina Matache, a declarat, mai în glumă mai în serios că o amenință pe fiica sa că o dă afară cu forța dacă nu acceptă să se plimbe puțin și să se odihnescă.

„Eu încerc să îi ajut cum pot, dar ei sunt super implicați și vor să le facă pe toate. Răzvan este un tip super implicat, vrea să îi facă el băiță, atunci când Ioana este obosită îi masează mâinile, o masează pe spate, o ține pe cea mică ca să se odihnească Ioana care este în urmă cu somnul, trebuie să doarmă mai mult. Ieri am dat-o afară…i-am spus să iasă afară în momentul ală, că se panicase un pic și îi scăzuse moralul, i-am spus lui Răzvan să o ia și să meargă în oraș să facă ceva frumos și să se întoarcă acasă cu alt tonus”, a povestit Gina Matache.

Oana Matache şi Răzvan Miheţ s-au cununat civil vineri, 26 Mai, iar pe 28 mai a fost cununia religioasă, iar naşii lor sunt chiar Delia şi soţul ei, Răzvan Munteanu.