Pepe a renuntat la verigheta, iar acum s-a aflat totul! Artistul a facut anuntul: „am…”

Pepe are o căsnicie fericită alături de Raluca, tânăra care i-a dăruit două fetiţe, pe Maria şi pe Rosa. Artistul se consideră un bărbat împlinit, pe lângă familia frumoasă pe care o are, se bucură şi de o carieră de succes.

Pepe a cântat în urmă cu câteva luni într-un club din Austria şi, la niciun spectacol din cele două, nu a purtat verighetă. În aceeaşi perioadă, artistul a avut o mulţime de concerte şi în România, în cluburi, pub-uri sau berării, însă n-a urcat pe scenă fără bijuteria de pe inelar.

Pepe are, se pare, o strategie nouă de a-şi atrage admiratoarele de partea lui. Cel puţin pe cele aflate la mare depărtare de… casă. Însă să nu înţelegeţi greşit. Pepe o iubeşte la nebunie pe Raluca şi se simte bine alături de ea.

Pepe şi soţia lui, Raluca Pastramă, formează împreună cu cele două fetiţe ale lor o familie foarte frumoasă.

Deşi se mai confruntă cu diverse probleme, cei doi se înţeleg de minune şi le dedică foarte mult timp micuţelor. Recent, artistul nu a rezistat şi a făcut în direct o serie de mărturisiri despre soţia sa:

„Am cunoscut-o exact aşa cum este acum: veselă, tânără, frumoasă, plină de viaţă… Mă bucur din suflet că nu s-a schimbat şi sunt foarte fericit cu alegerea partenerei. Ea este femeia care mi-a dat linişte„, a declarat Pepe.

Motivul pentru care Pepe a tuns-o la chelie pe fiica sa, Rosa! A venit la Tv si a spus adevărul!

De curând, Pepe a făcut publică o imagine cu fetiţa sa, Rosa, rasă pe cap. Artistul şi Raluca a avut un motiv serios pentru care au făcut asta, iar, astăzi, artistul l-a dezvăluit.

Raluca şi Pepe au decis, zilele trecute, să o tundă la zero pe Rosa. Cea mică a rămas fără codiţe, deoarece părinţii ei vor ca ea să aibă în viitor un păr foarte des.
Aşa au procedat şi cu Maria, aşa au făcut şi cu Rosa.

De asemenea, artistul a dezvăluit că le va filma pe micuţele sale şi va face un videoclip numai cu ele.

„Vreau să pun imagini cum Rosa şi Maria când dansează pe piesa asta. (…) Am tuns-o ca să i se îndesească părul, aşa am procedat şi cu Maria. Noi oricum avem gene bune, dar să nu regretăm mai târziu.” a spus Pepe la Antena Stars.

Pe numele său adevărat Ionuț Nicolae Pascu, Pepe s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă în 2012. Iar pe 21 iulie 2014, cei doi s-au cununat religios.

Pepe și Raluca au împreună două fetiţe: pe Maria şi Rosa Alexandra, care a venit pe lume în ziua de Florii, în 2015.

Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat cu scandal.