Fata asta își spală, îmbracă și hrănește bunica de 98 de ani zilnic, dar ce pune pe Facebook despre bătrână e cumplit. e incredibil cine o obligă să facă asta, toți cei care au aflat secretul familiei lor s-au blocat, uite ce ascund

O utilizatoare de Facebook din Filipine, Jen Ampler, a devenit peste noapte un mic star pe Facebook după ce a postat ceva incredibil care i-a făcut pe toți cei care i-au citit cuvintele și i-au văzut imaginile să verse măcar o lacrimă.

E foarte ușor de înțeles de ce a atins inimile atâtor oameni, ceea ce a spus ea este o expresie pură a iubiri simple și sincere, de la nepoată către bunică, iată ce a scris:

,,Inang, tu ai avut grijă de mine încă din momentul în care m-am născut. Acum, când te hrănesc și îți fac baie, nu pot să nu plâng pentru că îmi amintesc când tu îmi făceai asta mie când eram mică.

Acum ai 98 de ani, așa că lasă-ne să facem pentru tine ceea ce făceai mai demult pentru noi.

Acum o vreme ți-am zis să te ridici în picioare și te-am pus să mergi. Tu mi-ai spus că nu mai poți face asta.

Sunt pentru totdeauna recunoscătoare pentru că nu m-ai părăsit niciodată, nici pe mine, nici pe rudele mele, sau pe mama.

Te iubim atât de mult. Te rog încearcă să-ți păstrezi puterile. Mereu vom avea grijă de tine în vreme ce vei îmbătrâni.

Nu mai poți să mănânci singură, nu poți să mai faci baie singură și nu mai poți să mergi, așa că de acum înainte noi îți vom fi mâinile și picioarele. Orice am face nu te vom putea răsplăti pentru toate sacrificiile pe care le-ai făcut pentru noi.

Spunând asta, plâng: te iubesc, Inang.”

Nu-i așa că e mesajul pe care și tu ai vrea să îl transmiți bunicii tale? Amintește-ți de bunica ta și spune-i un MULȚUMESC din inimă, distribuind acest mesaj minunat. Fata asta vorbește în numele tuturor.

Sursa