A anunţat că este însărcinată şi au petrecut sărbătorile cum nu se poate mai frumos. Azi, avem însă alte imagini care arată adevărul despre relaţia Laviniei si a lui Eduard, de la „Mireasă pentru fiul meu”

Lavinia și Eduard sunt un cuplu foarte reușit, iar acest lucru se poate vedea chiar din fotografiile pe care le postează pe rețelele sociale.

Încă de la începutul sezonului V al emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” Lavinia și Eduard au format un cuplu de succes. Nu doar că cei doi au rezistat foarte mult în timpul competiției, dar s-au căsătorit, iar anul acesta, Lavinia urmează să aducă pe lume un copil.

Recent, frumoasa brunetă și-a serbat ziua de naștere, alături de soțul ei, Eduard.
De ziua ei, aceasta a avut parte de o surpriză foarte dulce și colorată. Un tort colorat, din caramel cu frișcă, a fost deliciul care a făcut-o pe Lavinia să zâmbească. Nu doar că aceasta a muşcat din bucata din ciocolată pe care scrie „La mulţi ani, Lavy”, dar a şi zâmbit în acelaşi timp, cu ochii aţintiţi spre Eduard.

Îmbrăcată într-o rochie roşie şi accesorizată cu perle, cu părul strâns şi zâmbitoare, Lavinia a zâmbit spre Eduard, îmbrăcat, desigur, la fel de elegant.

Eduard și Lavinia s-au cunoscut în timpul competiției „Mireasă pentru fiul meu”, unde au format un cuplu încă de foarte devreme. Relația lor a continuat și după ce emisiunea s-a sfârșit, iar cei doi s-au căsătorit în urmă cu câteva luni. Acum, urmează să devină și părinți.

Iată imaginile în care cei doi au fost surprinși extrem de fericiți


Sursa: spynews.ro