Secretul pe care putini il stiu despre casnicia Andrei cu Catalin Maruta! Sunt casatoriti de 10 ani, dar s-au ascuns cat au putut

Andra si Catalin Maruta sunt casatoriti de 10 ani si nu multi sunt cei care stiu intimitati din relatia lor.

Cei doi s-au cunoscut in 2005 si s-au casatorit trei ani mai tarziu pedata de 10 august 2008, la Targu-Jiu. Au impreuna 2 copii frumosi, David si Eva.

Ce nu stiu multi este cum o alinta Catalin pe Andra. Artista a facut o declaratie care i-a amuzat pe toti.

„Dumnezeu stie cum am ajuns Bumbu! Cred ca, prima data, mi-a zis asa, cand aveam o coafura trasnita. Mi-a placut, toata lumea a ras si porecla a fost preluata „la scara larga“, marturisea Andra.

Imagini de colecție de la nunta Andrei și a lui Cătălin Măruță. Așa s-a aflat numele real al artistei

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide și mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi par făcuți unul pentru altul și strălucesc atunci când sunt împreună.

Andra și Cătălin Măruță s-au cunoscut în 2005, iar trei ani mai târziu și-au oficializat relația. Cri doi s-au căsătorit la Târgu-Jiu, nunta lor fiind una de poveste.

Zeci de persoane au participat la cununia civilă a celor doi, când admiratorii artistei au avut surpriza să afle că pe artistă o cheamă de fapt Alexandra Irina Mihai.

Atât Andra, cât și Cătălin Măruță au fost cât se poate de frumoși, de relaxați și au radiat de fericire, ca orice cuplu aflat într-una dintre cele mai fericite zile din viața lor.

La câteva zile de la cununia civilă, Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit religios. La nuntă au avut nici mai mult nici mai puțin de 800 de invitați.

Imaginile cu cei doi de la unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor sunt extraordinar de frumoasă și stau mărturie a fericirii lor.

Andra este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. La rândul său, Cătălin Măruță este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune de la noi. Cuplul are doi copii împreună: un băiețel pe nume David și o fetiță care se numește Eva.