O mai ştii pe frumoasa Bella din serialul „La bloc?” Avem imaginile din tinereţe cu ea GOALĂ pușcă!

O mai ştii pe frumoasa BELLA din serialul „La bloc?” Avem imaginile din tinereţe cu ea GOALĂ pușcă! Galerie FOTO

Alina Chivulescu e nascuta in 21 iulie 1974, la Constanta, este divortata si are un fiu, Michael, impreuna cu fostul sau sot, afaceristul Mihai Cuptor. Alina a trait o adevarata drama cand fostul ei sot a lasat-o si s-a casatorit cu insasi verisoara Alinei Chivulescu, pictorita Cosmina Cuptor.

A absolvit Academia de Teatru si Film in 1999, a prezentat Festivalul de la Mamaia 4 ani, din 1996 pana in 1999, iar in 1996 si 1997 a jucat in filmele lui Dan Pita, “Eu sunt Adam” si “Omul zilei”. In 1996 a aparut in erotic-S.F. „Alien abduction intimate secrets”, iar in 2004 a jucat in “Orient Express”, regizat de marele regizor care din pacate ne-a parasit Sergiu Nicolaescu.

Rolul sau exceptional din serialul “La Bloc”, difuzat de Pro TV, au facut-o cunoscuta publicului larg si admirata de toti telespectatorii sai, chiar daca nu si-a mai aratat trupul frumos in scene de iubire, asa cum facuse in rolurile mai vechi , Bella de la bloc a ramas in mintea telespectatorior ca fiind o femeie frumoasa dar un pic cam capricioasa.