Gabi Cristea rupe tăcerea despre ce se întâmplă cu viața ei: „Sunt șocată de ce se scrie în presă…” Singurul interviu în care prezentatoarea a spus lucrurilor pe nume, fanii o susțin!

Recent, Gabriela Cristea a oferit un interviu jurnaliștilor de la cancan.ro, unde a vorbit pe șleau despre toate chestiunile care i-au cam îngrijorat pe fani, în legătură cu ea.

Întrebată dacă se pune problema rezilierii contractului cu postul de televiziune unde a activat, Cristea a răspuns: „Nu a fost niciodată vorba să mă întorc în ianuarie, nu am discutat niciodată momentul revenirii mele, pentru că atunci când ai un copil, nu te poți gândi la cariera ta foarte repede. Eu mă aflu în concediul post natal. Nu s-a discutat acest aspect, sunt șocată de ce se scrie în presă. Eu nu am ieșit din acest concediu, vreau să mă bucur de această perioadă. Concediul este de doi ani, însă nu voi sta atât de mult.”

Întrebată dacă pentru șefii ei contează cifrele, ratingurile și simpatia de care se bucură în rândul telespectatorilor, vedeta a răspuns: „Ca în orice stație de televiziune, şi la acest post există niște studii de piață, acum vom vedea ce contează. Ceea pot să spun este că orice program am luat pe mână, l-am crescut. Nu m-a deranjat niciodată când altcineva mi-a luat locul, ci doar atunci când cifrele au scăzut. Am așa, o mică pretenție tacită, din partea celor care au preluat de la mine, măcar să rămână la același nivel.”

Gabriela Cristea a mai precizat că plănuiesc botezul micuței Victoria în martie sau aprilie, sau după Paște. Dacă va fi înainte de Paște, va fi un botez mic, doar cu familia, dacă va fi după Paște, va fi un eveniment mare.

Întrebată cum au petrecut de Crăciun, Gabriela Cristea a răspuns: „De Crăciun am fost la Brașov, cu Victoria, doar pentru o zi. Ne-am dus și ne-am întors, pentru că ne-a fost teamă de o posibilă aglomerație, de vreo posibilă răceală. I-a prins bine această ieșire la munte, a dormit foarte bine de la aerul curat. De Revelion am stat jumătate de noapte cu ea, iar cealalată jumătate am lăsat-o pe cumnata mea, pentru că am ieșit un pic cu Tavi. El a avut o cântare într-unul dintre cele mai mari cluburi din București și l-am însoțit.”

Sursa: click.ro