A fost ofertată de arabi și a acceptat imediat. Acum toată România a aflat de prestația pentru adulți a Alexandrei Stan.

A fost ofertată de arabi și a acceptat imediat. Acum toată România a aflat de prestația pentru adulți a Alexandrei Stan. INTERZIS MINORILOR

După ce a făcut furori în Mexic și Japonia, Alexandra Stan i-a cucerit pe arabi. Cântăreața este extrem de dorită în țările musulmane însă show-urile ei contravin religiei și tradițiilor locului, cu alte cuvinte Alexandra Stan e prea sexi pentru arabi. Totuși, pentru a împăca pe toată lumea, organizatorii au găsit metoda cea mai bună.

Alexandra Stan a început să aibă mult mai mult succes în afara granițelor decât în România. Dovadă că după ce a cucerit Mexicul și Japonia, artista a ajuns în țările arabe. Se pare că românca era ofertată de mult de organizatorii arabi, însă până în momentul de față nu s-au pus de acord asupra show-urilor.

Ținând cont că Alexandra nu este o prezență prea cuminte pe scenă, iar costumațiile ei sunt de cele mai multe ori foarte sexy (n.r. să ne aducem aminte că Alexandra a apărut în fața fanilor îmbrăcată cu o bluză transparentă cu sânii la vedere, dar și cu o pereche de pantaloni extrem de scurți și de mulați), organizatorii au trebuit să se gândească la o soluție pentru ca admiratorii Alexandrei să o vadă live.

Așa că pentru cel mai recent concert, care va avea loc în Liban, aceștia au specificat pe afișul cu Stan că prestația va fi una destinată în exclusivitate adulților, cei sub 18 ani fiind excluși de la petrecere, chiar dacaă vin însoțiți.

Alexandra Stan e prea sexi pentru lumea muslumană
Chiar dacă videoclipurile Alexandrei Stan nu se difuzează pe posturile TV din Liban, tinerii arabi sunt înnebuniți după muzica ei, iar piesele româncei sunt în topurile de radio. Datorită acestui succes, cererea pentru concertele ei a crescut simțitor în țările arabe.