Barbatul acesta orb si-a vazut pentru prima oara sotia si copilul cu ajutorul unor ochelari special, dar reactia lor in secundele urmatoare a induiosat o lume intreaga!

Acesti oameni simplu nu s-au ales pentru aspectul fizic, pentru bani sau diferite alte interese.S-au ales pentru ca se iubesc si sunt fericiti unul in preajma celuilalt.Au o poveste de viata care ar emotiona pe oricine. Ti-ai imaginat vreodata cum ar fi fost viata daca Doamne fereste erai orb? Sa fii privat de cele mai simple placeri ale vietii cum ar fi sa-ti vezi copilul zambind,sa-l vezi atunci cand face primii pasi, sa-ti vezi sotia in momentele frumoase si chiar in cele grele. Acest lucru i s-a întâmplat lui Gene Perdie, din Denver, Colorado. Bucuria sa a fost de neimaginat la vederea soției și a fiului, pentru prima oară. Boala Stargardt este o formă de degenerare musculară, care duce la pierderea vederii. Purdie a fost diagnosticat cu această afectiune încă din adolescență. La început reusea sa distinga forme sau culori, însă in scurt timp a orbit complet. Chiar dacă nu mai putea vedea, și-a continuat activitățile din viața de zi cu zi. S-a căsătorit cu femeia vieții lui și împreună au crescut un băiețel superb. Totul s-a schimbat dintr-o data din momentul in care au fost acceptati pentru testarea unor ochelari miraculosi in cadrul unei emisiuni TV. Soția sa, pe nume Joy a spus: “era conștient de faptul că lipsa vederii îi afecta viața”. Emisiunea de televiziune Rachel Ray Show a schimbat viața acestei familii. Joy își amintește că într-o zi, când privea această emisiune, gazda prezenta noua tehnologie care permite pacienților diagnosticați cu boala Stargardt să își redobândească vederea. Fără ca soțul ei să știe, Joy a trimis o scrisoare către gazda emisiunii, în care a spus povestea sotului ei. Joy a spus:

“Efectiv am început să plâng și să tremur doar gândindu-mă că soțul meu ar putea să ne vadă atât pe mine, cât și pe fiul nostru, pentru prima oară.”

Chiar si asa,in continuare exista riscul ca Gene sa ramana orb, pentru că procedura putea să nu funcționeze, insa toata familia s-a rugat pentru un miracol, iar acesta s-a produs. De 15 ani Gene se ruga sa apara o tehnologie de acest tip.

Procedura nu a fost deloc simpla, lui Perdie fiindu-i implantat un ochi proestetic. După ce a fost conectat la aparat, miracolul s-a produs, si pentru prima data in 15 ani, Gene si-a vazut sotia si copilul.

Vă puteți imagina cu toții câtă emoție a fost in acele momente acolo.

Daca inca mai crezi ca viata ta este grea, gandeste-te prin ce au trecut acesti oameni.Trebuie sa invatam sa apreciem lucrurile cu adevarat importante in viata.