Mergea noaptea cu metroul, era singur cu o femeie adormită lângă el. Și-a băgat mâna în pantaloni, a scos ceva și a pus pe capul femeii obosite, dar nu știa că e înregistrat. Uite ce i-a pus femeii pe cap. Cel care a înregistrat a sunat poliția când și-a dat seama

Cel care a înregistrat a sunat poliția când și-a dat seama

Un bărbat într-un metrou din China a fost suprins de camere făcând ceva de-a dreptul stupefiant.

Acesta este momentul dezgustător în care un bărbat pare că își bagă mâna în pantaloni, își smulge fire de păr pubian și le pune pe capul unei femei care doarme pe locul de lângă el!

Scena revoltătoare s-a desfășurat într-un metrou undeva în China, iar un alt pasager a urmărit totul și a filmat.

Călătorul cu ochelari poate fi văzut ținând în mână o cutie de suc înainte să înceapă să caute ceva în pantaloni.

În timp ce se uită în jur pentru a verifica dacă cineva îl privește, omul pare că face un gest care majorității nici nu i-ar trece prin cap: smulge păr pubian.

După această operațiune stranie, el se uită atent la ceea ce a reușit să smulgă, apoi își ridică mâna pentru a arunca ,,captura” pe capul femeii adormite de lângă el! Totul cu nonșalanța cuiva care pur și simplu își trece mâna prin păr (cel de pe cap!), ceea ce și face apoi, fără să știe că este filmat.
id=”molvideoplayer” title=”MailOnline Embed Player” src=”http://www.dailymail.co.uk/embed/video/1539129.html” width=”698″ height=”573″ frameborder=”0″ scrolling=”no” allowfullscreen=”allowfullscreen”>>
Cei de la Daily Mail, care au și scris primii despre acest clip straniu, au numit acest episod oribil astfel: ,,Trasport Pubic”, noi am spune că probabil singurul motiv pentru care un om ar face așa ceva ar fi acela că ar avea impresia că este o zână care scoate din pantaloni „praf de stele”…

Poveste adevarata: „Tata obisnuia sa ma duca in dormitorul lui. Ma dezbraca si se intindea peste mine. Incepea sa ma sarute Am crezut ca orice tata face asta…”
 „Am trait zece ani de iad”, asta le-a spus judecatorilor o tanara care si-a facut curaj si si-a reclamat tatal care a abuzat-o ani in sir.

Abbey are 23 de ani si probabil nu si-ar fi reclamat niciodata tatal daca nu ar fi vazut cum barbatul incerca sa profite de inocenta unei alte fetite.

Cand Abbey avea 3 ani, parintii ei s-au despartit. Ea a ramas in grija mamei in timpul saptamanii, iar weekendurile si le petrecea alaturi de tatal ei, Hessing. Barbatul parea un tata extraordinar, grijuluiu, atent si mereu dispus sa ii indeplineasca fetitei orice dorinta. Fie ca voia la locul de joaca, la piscina sau la magazinul de dulciuri, Hessing era acolo pentru a-i indeplini fiicei sale dorintele.

Nimeni nu s-a gandit vreodata la ceea ce se intampla in momentul in care barbatul ajungea acasa impreuna cu fetita.
Odata ajunsi la locuinta barbatului, acesta nu mai tinea cont ca Abbey este fiica sa si ca este doar o fetita inocenta si o folosea pentru a-si satisface nevoile sexuale.

„Tata obisnuia sa ma duca in dormitorul lui. Ma dezbraca si se intindea peste mine. Incepea sa ma sarute”, le-a spus Abbey judecatorilor.
„Initial am crezut ca aceste lucruri sunt normale si ca orice tata le face, dar, odata ce am crescut, am inteles ce inseamna de fapt”, a mai declarat tanara.

Abuzurile au incetat cand Abbey a implinit 13 ani si nu a avut niciodata curaj sa povesteasca cuiva prin ce a trecut.

Recent, cand a vazut cum tatal ei mangaie intr-un mod indecent o fetita de cativa anisori, tanara a stiut ca trebuie sa ia masuri. Ea i-a povestit totul mamei ei si impreuna au mers la politie.
Hessing (57 de ani) a fost condamnat la inchisoare, relateaza The Sun.