Ea este femeia pe care a părăsit-o Tavi Clonda pentru Gabriela Cristea! Era gravidă într-o lună și jumătate, dar…Ce gest a putut face acum, la cinci ani de când îi reproșa prezentatoarei tv că i-a furat bărbatul!

Soțul Gabrielei Cristea, Tavi Clonda, mai are câteva zile până va deveni tătic, dar asta nu înseamnă că duce lipsă de admiratoare! Din contră, chiar și una dintre fostele sale iubite suspină după el, o blondă atrăgătoare pe nume Valentina!

Valentina Dincă a avut timp de patru ani o relație cu Tavi Clonda, familiile lor fiind foarte apropiate și toată lumea se aștepta să-i vadă la altar. Nu s-a întâmplat așa, pentru că Tavi Clonda a început o relație cu Gabriela Cristea, între timp ce doi s-au căsătorit, iar acum prezentatoarea TV va aduce pe lume un copil. În tot acest timp, Valentina Dincă a rămas cu gândul la Tavi și nu l-a putut uita!

Nici măcar faptul că acum acesta este strâns legat de Gabriela Cristea nu o împiedică pe Valentina să mai viseze la fostul ei iubit, pentru că amintirile legate de el sunt mult prea puternice pentru a fi șterse cu buretele. Iar acest lucru este demonstrat de faptul că fosta iubită a lui Tavi a refuzat să elimine de pe rețelele sociale fotografiile în care apar împreună.

Chiar dacă este o femeie atrăgătoare care nu duce lipsă de admiratori, Valentina pare să nu fi lăsat pe cineva să se apropie de ea de la despărțirea de Tavi Clonda.

Lumea vorbea că Tavi a părăsit-o pe Valentina pentru Gabriela, în ciuda faptului că fosta lui iubită ar fi fost însărcinată într-o lună şi jumătate.

Tavi a negat însă, spunând că şi-a încheiat fosta relaţie înainte să treacă la următoarea! „Nu ştiu de unde au apărut toate speculaţiile astea. E bine să le lămurim. Eu cu Gabi suntem foarte OK. Fosta mea relaţie s-a terminat un pic înainte de a o cunoaşte pe Gabriela. Nu mă gândeam să încep o relaţie cu Gabriela când aveam altă relaţie. Fosta iubită nu e însărcinată. Nu am fost cu amândouă în acelaşi timp. Nu aş face asta”, declara atunci Tavi.


Maria Constantin, mesaj pentru Marcel Toader: „Când vei înţelege asta …”

Maria Constantin, mesaj pentru Marcel Toader: „Când vei înţelege asta …”

Maria Constantin a scris pe reţelele de socializare un mesaj care ar putea avea legătură cu mariajul eşuat cu Marcel Toader. Aceasta spune că tot ce începe, se şi sfârşeşte, iar oamenii trebuie să înţeleagă ciclicitatea unei relaţii.

„Orice are un început, are şi un sfârşit!
Când vei înţelege asta, vei merge mai departe…”, a scris Maria Constantin pe reţelele de socializare.

În fotografiile postate pe reţelele de socializare, Maria Constantin este îmbrăcată precum un înger. Poartă o rochie foarte lungă, albă, cu puf alb. Părul său natural nu a suferit modificări, însă şi-a ataşat extensii, pentru a arăta precum o zeiţă. Machiajul pe care îl poartă este foarte intens. Aceasta a pozat la malul mării.

Despre mariajul Mariei Constantin şi al lui Marcel Toader

Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul. Pe 14 septembrie, la biroul notarial s-a prezentat doar artista de muzică populară.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Saveta Bogdan a primit o poză indecentă cu Marcel Toader: „E «coloana infinitului»”

Saveta Bogdan a primit o poză indecentă cu Marcel Toader: „E «coloana infinitului»”

Saveta Bogdan, prinsă în divorţul zgomotos dintre Maria Constantin şi Marcel Toader. La câteva săptămâni după ce Anda Ghiţă a spus că afaceristul a trimis o fotografie indecentă în care îi apare „comoara” dintre picioare, Saveta Bogdan a primit o astfel de poză.

Saveta Bogdan a mărturisit că a primit pe o reţea de socializare o poză indecentă cu Marcel Toader.

„De când a început scandalul cu Marcel aţi primit o fotografie indecentă pe Facebook, e adevărat?”, a întrebat Adriana Bahmuţeanu.

„Da, am primit o fotografie indecentă. (…). Nu, nu, e coloana infinitului. Cine mi-a dat-o cu telefon ascuns, cred că da (n.r.: poză indecentă cu Marcel Toader). Nu el (n.r.: Marcel Toader), nu el a trimis-o, dar am şters-o.”, a declarat Saveta Bogdan în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” de la Antena Stars.

Conform surselor noastre, Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul, urmând ca în câteva săptămâni să fie amândoi doi oameni liber. Astăzi, la biroul notarial s-a prezentat doar artista de muzică populară.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Bucurie enormă pentru Vincenzo, după ce Antonia a primit actele de divorț și s-a aflat că Velea va deveni oficial tată! Italianul a ajuns în fața altarului, iar alături i-a fost chiar micuța Maya!

Bucurie enormă pentru Vincenzo, după ce Antonia a primit actele de divorț și s-a aflat că Velea va deveni oficial tată! Italianul a ajuns în fața altarului, iar alături i-a fost chiar micuța Maya!

După ce Antonia a primit actele de redeschidere a procesului de divorţ, Vincenzo Castellano a petrecut până în zori. Şi nu singur, ci cu micuţa Maya, alături de care s-a dus la nunta unor buni prieteni.

Vincenzo Castellano a avut o parteneră de nădejde la fericitul eveniment, pe fetiţa pe care o are cu Antonia. Italianul a venit la patru ace la nunta prietenilor săi. Îmbrăcat într-un costum albastru, la care a asortat o cravată neagră şi o pereche de ochelari de soare, Vincenzo a întors multe capete. Nici micuţa Maya nu s-a lăsat mai prejos. Tatăl ei a îmbrăcat-o într-o rochiţă albă, iar pe cap a avut o coroniţă din flori.

Mirabela Dauer isi cauta jumatatea! Artista de 70 de ani inca mai spera sa isi gaseasca marea iubire: „Daca e mai tanar, cu atat mai bine…”

Mirabela Dauer isi cauta jumatatea! Artista de 70 de ani inca mai spera sa isi gaseasca marea iubire! Declaratia neasteptata: „Daca e mai tanar, cu atat mai bine…”

Mirabela Dauer nu a avut noroc in dragoste, dar nu inceteaza sa spere.

Chiar daca are 70 de ani, artista inca isi mai cauta jumatatea perfecta, partenerul de viata care sa ii fie alaturi la bine si la rau.

„Nu am renuntat niciodata la nimic si inca sper la acea frumoasa familie in doi. Sper sa imi gasesc jumatatea. De ce? Conteaza varsta? Daca o sa fie mai tanar decat mine, cu atat mai bine”, a spus Mirabela Dauer.

Se iubea cu artista, dar o dorea şi pe mama ei . Presupusul amant al Mariei Constantin s-a dat la „fosta soacră”: „A vrut să mă pupe, alte treburi mai face cu gura…

Presupusul amant al Mariei Constantin s-a dat la „fosta soacră”: „A vrut să mă pupe, alte treburi mai face cu gura…

Ghiorghiţa Casapu a făcut dezvăluiri-fierbinţi despre presupusul amant al Mariei Constantin. Femeia a povestit că fostul iubit al fiicei sale a încercat să o sărute pe buze în timp ce se aflau la o petrecere. Mama Oanei Casapu a explicat şi cum a reacţionat bărbatul care a despărţit-o pe Maria Constantin de Marcel Toader şi chiar şi de primul soţ.

În trecut, Oana Casapu s-a iubit cu presupusul amant al Mariei Constantin. Tânăra artistă a mărturisit la „XNS” cum a fost bătură de fostul iubit, iar mama sa a dezvăluit că s-a dat la ea.

În cadrul interviului de la „Acces Direct”, mama artistei Oana Casapu a dat de înţeles că ar fi refuzat sărutul cu presupusul amant al Mariei Constantin pentru că acesta ar face lucruri cu gura pe care nu a putut să le pronunţe.

„Mâine vrem să mergem o plângere. (…). M-a luat de cap şi a vrut să mă pupe pe gură, a vrut să-i facă rău fetei, dar eu am pus mâna la gură şi nu m-a pupat – pentru că nu vreau să spun ce alte treburi mai face cu gura. (…).De necaz a intrat în bucătărie şi a luat un tub de frişcă – nu am văzut în viaţa mea un tub atât de mare – (…), el fugea după mine. (…). M-a umplut de frişcă, chiar şi în maşină aveam. Am ajuns la poliţie la ora patru dimineaţa. (…).”, a declarat Ghiorghiţa Casapu la „Xtra Night Show”.

„Şi atunci am decis să mergem la poliţie.”, a completat Oana Casapu.

„Ăsta nu e în stare să dea într-o femeie. Ştiţi cum înjură? Şi şcolarii înjură mai bine.”, a declarat Mircea, un prieten de-al presupusului amant al Mariei Constantin.

Conform surselor noastre, Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul. Ieri, 14 septembrie, la biroul notarial s-a prezentat doar artista de muzică populară.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.