După rejuvenarea vaginală, Adriana Bahmuțeanu a trecut la un alt nivel! Vedeta și-a făcut o altă schimbare în zona intimă

Știm despre Adriana Bahmuțeanu că a fost mereu o femeie care a avut mare grijă de corpul ei. Vedeta este cunoscută pentru că merge des la saloanele de înfrumusețare și apelează la tot felul de noi tehnici, recent a apelat la o nouă tehnică care o scapă de părul din zonele intime.

Această schimbare vine după ce, în trecut, vedeta și-a făcut chiar și ceea ce se numește ,,rejuvenare vaginală”. Despre aceasta am aflat următoarele, de pe un site destinat chirurgiei plastice: ,,Rejuvenarea vaginală presupune combinarea unor proceduri precum vaginoplastia (îngustarea) și/sau labioplastie ori vulvoplastie (remodeloarea labiilor sau a vulvei). Este o intervenție populară în rândul persoanelor care doresc o reconturare după naștere, pierdere drastică în greutate sau îmbătrânire.” (sursa: esteticapremium.ro)

Duminică prezentatoarea TV a mers la un salon pentru a-și face epilare definitivă în zonele intime: ,,Mi-am făcut epilare definitivă în nişte zone pe care nu putem să le arătăm la televizor. Sunt la a doua şedinţă şi iată, am scăpat de arici”.

Se pare că vedeta a avut o zi foarte încărcată fiindcă s-a confruntat cu un accident cu o noapte în urmă, din cauza platformei înalte a sandalelor pe care le purta, vedeta a căzut pe stradă, ea a povestit totul pe o rețea de socializare: ,,Donez sandale cu platformă, purtate o singură dată! Dată fatală, căci era să îmi rup gâtul pe ele!!! Doritoarele le pot găsi la coşul de gunoi din faţa cafenelei ***** Slavă Domnului, am rămas în viaţă, dar cu un picior umflat şi vanat de mai mare frumuseţea! Apropo, ceva remedii aveţi? Că începem luni emisiunea! Și am piciorul la gheaţă!!!! Cel drept şi as vrea să încep cu dreptul…care…aaaau!!! Chiar doarel!!”

Cea mai buna tehnica pentru ca amorul sa dureze o ora
Dacă nu te-ai gândit să-ţi petreci prea mult timp făcând amor, dacă totul se termină întotdeauna în câteva minute, atunci ai nevoie de un dispozitiv care să te ajute să prelungeşti partida. De fapt, există ceva foarte eficient şi-l poţi găsi de obicei în fiecare dormitor. Se numeşte ceas.

Oamenii condamnă adesea “a m o r  pe numere”, dar numerele pot fi de folos câteodată. Ideea este ca tu şi partenerul tău să faceţi timp de o oră. Acesta poate include şi penetrarea, dar nu se rezumă numai la ea. Multor bărbaţi le place ideea, dar li se pare greu să întârzie ejacularea atât de mult.

Cea mai bună metodă de a aborda problema este să puneţi un ceas mare undeva la vedere şi să vă măsuraţi timpul. Este uimitor cum bărbaţii care termina destul de repede cred că disciplina impusă de ceas ţine lucrurile sub control. Noţiunea de a “rezista cât mai mult posibil” este prea vagă pentru majoritatea bărbaţilor, ţinta clară de o oră, pe de altă parte, fiind considerată de ei o provocare.

5 lucruri despre erecție pe care NU LE ȘTIAI dar trebuie să le afli

Pentru bărbați e ceva normal să aibă erecție chiar și de câteva ori pe zi. Ei bine, există și alte curiozități despre acest aspect care sunt la fel de normale, dar șocante. Află-le citind textul de mai jos!

Chiar dacă pare ceva amuzant, mulți oameni au erecție după moarte. Ba chiar s-a observat că bărbații care mor prin spânzurare au cu siguranță erecție. Acest lucru a fost denumit:  “dorința îngerului”

Dacă fumezi, se micșorează penisul. Nu e un anunț de pe pachetele de țigări, menit să reducă numărul fumătorilor, ci e cât se poate de real. Vrei să fumezi în continuarea? Așteaptă-te să ai un organ mai mic cu câțiva milimetri decât e normal.

Persoanele neîndemânatice și împrăștiate riscă să sufere de disfuncție erectiă. Specialiștii au determinat și că bărbații plinuți pot să sufere de aceeași problemă.

Un studiu spun că cei care au parte și de o partidă de oral înainte de actul propriu zis vor avea o erecție mai puternică.

Masturbarea face diferența… la mărime. Dacă un bărbat renunță la acest obicei, va vedea că organul lui se mărește.