Loredana Chivu, de nerecunoscut după ce şi-a mărit buzele, pomeţii, posteriorul şi sânii. Este complet schimbată

Loredana Chivu și-a mărit bustul de trei ori, dar și buzele, iar recent a decis să-și facă și un fund mai bombat. În ultimele fotografii postate pe contul ei de socializare este de nerecunoscut.

Loredana Chivu  continuă să publice fotografii incendiare, pe care le face indiferent în orice loc s-ar afla. Și asta pentru că ea se îmbracă foarte sexy, oriunde merge.

Se pare că asistenta păcătoasă este mândră tare de înfăţişarea sa, mai ales că a apelat des la chirurgul estetician.

Loredana Chivu a plecat cu scandal de la emisiunea lui Dan Capatos în urmă cu doi ani şi de atunci se învârte tot mai mult în cercuri periculoase. Se pare că blondei îi place să trăiască aşa, căci recent a încins atmosfera la o petrecere exclusiv pentru bărbaţi la care a fost invitată să danseze din buric. Echipată cât mai transparent posibil şi cu sânii, care îi „evadau” din sutien, fosta asistentă s-a pus pe treabă.

S-a rupt în figuri o seară întreagă, iar alături i-a stat Denisa Despa, buna sa prietenă, cu care împarte de ceva timp scena pe la petrecerile private, nunţile şi botezurile, la care cele două sunt invitate „la pachet”. Fetele nu au fost singurele care şi-au umplut sutienele de bani. Dedicaţiile au curs toată seara atunci când a început să cânte Adi Minune.

Fosta asistentă tv cere de la 500 de euro pentru a dansa la astfel de petreceri, dar pleca acasă şi cu bancnotele pe care le strânge în timpul prestaţiei de la diferiţi domni care o solicită să le danseze direct la masă.