„Îmi tai venele!” Ea e femeia care l-a adus pe Boteazu în pragul sinuciderii!

Iată CUM ARATĂ ACUM PRIMA şi CEA MAI MARE DRAGOSTE a lui Cătălin Botezatu, pentru care a vrut SĂ SE SINUCIDĂ! A fost UNA DINTRE CELE MAI DE SUCCES MODELE ale Epocii de Aur! FOTO

Cătălin Botezatu a fost mereu un cuceritor, însă, în tinereţe, o femeie, pe care nu a uitat-o niciodată, i-a pus capac, făcându-l să se îndrăgostească nebuneşte.

Este vorba despre Dana Opsitaru, un manechin de succes în Epoca de Aur. Păstrându-i o amintiri deosebit de frumoasă, Cătălin Botezatu (47 de ani) a postat câteva fotogarfii cu ea pe contul lui de Facebook sub care a postat următorul comentariu: „Dana Opsitaru…my first love and now my best friend” (N. Red. prima mea dragoste şi acum cea mai bună prietenă).

„Era mai in varsta decat mine cu 8-9 ani. Se purta cu mine ca o mama, ca o amanta, ca o nevasta, ca o orice. Am cunoscut-o in urma unui pariu. Un coleg, manechin, mi-a zis: „Daca te crezi asa fitos si consideri ca toate femeile iti pica asa, stanga-dreapta, cucereste-o pe asta!”. „Da’ de ce tocmai pe asta?”, am intrebat. „Pentru ca are un copil, are foarte multi bani si nu se uita la nici unul”, mi s-a raspuns.

Ea avea o viata foarte tare, n-o interesau pustii aspirine, ca mine. Am inceput o munca asidua de cucerire. Toti banii mei ii dadeam pe orhidee. Dumnezeule, cati bani am dat pe orhidee in perioada aceea! Dupa trei luni de incercari, a acceptat sa ia masa cu mine la Capsa. A venit cu niste pantofi rosii cu toc inalt si cu un deux-piece cu fusta foarte scurta si sacou cu umeri foarte mari. Era o aparitie de-ti tremurau picioarele.

N-am mancat nimic toata seara, desi comandasem tot felul de mancaruri s-o impresionez. Am mers la ea acasa si-a urmat cea mai nebuna partida de sex pe care am avut-o multa vreme de-atunci incolo.

Dacă nu vii îmi tai venele
A fost un fel de refulare. Apoi, a intervenit marsavia mea pentru ca am continuat sa merg in casa ei ca prieten al sotului, care era capitanul Nationalei de baschet a Romaniei. Foarte delicat! Noi chiar ne iubeam, a fost dragoste.

A urmat o perioada de dementa. (…) De Craciun, chiar am santajat-o, i-am spus: „Daca nu vii sa stai cu mine, imi tai venele!”. In noaptea de Revelion, la 12 noaptea, cand oamenii-si spun lucruri frumoase, Dana i-a spus sotului ei ca are o aventura cu mine si ca ma iubeste foarte tare”, şi-a amintit Cătălin Botezatu.

În emisiunea Danei Săvuică, designerul a povestit anul trecut că stăruinţele lui pentru dragoostea Danei s-au sfârşit cu un divorţ, dar că, după patru ani, s-a despărţit.