Imagini bomba la tv! Gafa secolului pentru Gina Pistol! Ce rușine pentru blondă! Cei trei chefi au făcut ochii mari cât cepele. a uitat cã e filmatã și cã nu are lenjerie intimă! Ce s-a vãzut când s-a așezat

Gina Pistol este una dintre cele mai frumoase femei din România, iar de cîte ori îşi face apariţia reuşeşte să-i lase pe bărbaţi fără cuvinte.

Acelaşi lucru s-a întîmplat şi în timpul filmărilor show-ului „Chefi la cuţite”. Blonda care a apărut şi în reviste pentru bărbaţi a uitat că nu purta lenjerie intimă, iar cînd s-a aşezat a lăsat totul la vedere.

Vedeta TV nu şi-a dat seama că avea să se vadă lipsa lenjeriei intime şi a intervenit să-şi „mascheze” eroarea după ce i s-a transmis probabil în cască.

Suferința pe care o ascunde Gina Pistol. A marcat-o pe blondă

Gina Pistol a trecut printr-o suferință care a marcat-o în urmă cu ani, pe vremea când era doar o copilă.

Gina Pistol, despre care se spune că ar avea o relație cu Smiley, este o blondă senzuală, mereu cu zâmbetul pe buze.

Însă, în spatele acestui zâmbet se ascunde o suferință grea, de pe vremea când vedeta era doar o copilă într-o familie modestă din Roșiorii de Vede.

Vedeta de televiziune, care are o relație de prietenie cu chef Cătălin Scărlătescu, a fost părăsită de tatăl ei, Emil Pistol, în copilărie. A rămas doar în grija mamei. Cu ceva timp în urmă, Gina Pistol spunea că, pentru ea, cuvântul tată nu mai înseamna nimic.

„Ceea ce sunt eu acum este suma experiențelor trăite, din care am învățat sau nu am învățat ceva. Am venit dintr-o familie modestă, a trebuit să muncesc de mică.

Și cred că undeva, oamenii care au fost în situația mea, au un pic așa… este sindromul copilului sărac”, spunea Gina Pistol cu ceva timp în urmă.

Bunica Ginei Pistol povestea că adevărul despre abandonul tatălui este altul.

“Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o”, afirma Dumitrana, bunica Ginei Pistol.

Incredibil, dar adevărat! Par diferiți din toate punctele de vedere, dar așa cum se știe, contrariile se atrag, iar Gina Pistol și Smiley confirmă acest fapt. După relația cu Laura Cosoi, Smiley a preferat să nu se mai afișeze oficial cu nici o femeie, pentru a nu le supăra pe fane, dar asta n-a însemnat că a dormit singur-singurel, atâta amar de vreme. Click! a aflat că juratul de la “Vocea României” se iubește cu Gina Pistol de 7 luni.

Este extrem de secretos cu cea mai recentă relație a sa! Și, cu toate acestea, prietenii l-au dat de gol pe Smiley (34 de ani) în legătură cu povestea de iubire pe care o trăiește cu frumoasa Gina Pistol (35 de ani). Ultimul iubit al blondinei a fost afaceristul Alin Cocoș, de care s-a despărțit în martie, iar ultima iubită oficială a cântărețului a fost Laura Cosoi, cu care acesta s-a iubit timp de cinci ani. Din 2012, când s-a destrămat relația, Tiberiu Andrei Maria, alias Smiley, a preferat discreția și așa procedează și acum. Însă Click! a aflat dedesubturile acestui love- story dâmbovițean.

”Se știu de mulți ani, însă abia în urmă cu șapte luni s-a lăsat cu sentimente, ca să zic așa. Pe 31 martie, Gina și prietenii ei au venit la concertul Damian Drăghici&Brothers, la Sala Palatului. Atunci a urcat pe scenă și Smiley, pentru că avea împreună cu Damian piesa . După concert s-a întâmplat magia între Ginuța și Smiley și chiar se iubesc mult. Nu locuiesc împreună, dar e acceași treabă, pentru că ea mai mult stă la el. Gina e o tipă foarte mișto, nu prea ai cum să nu o iubești. Oricum, toți prietenii lor știu despre relația asta, însă ei nu vor să vorbească public”, a declarat, pentru Click!, o persoană din anturajul celor doi.

Gina: “Sunt fericită și viața e frumoasă”

Contactată telefonic, Gina Pistol, a avut o reacție interesantă când a fost întrebată dacă se iubește cu Smiley. ”Măi, eu sunt foarte ocupată cu proiectele mele și nu vorbesc despre altceva. Nu pot să spun mai mult, decât că sunt fericită și că viața e frumoasă”, ne- spus Gina. Blondina a mai făcut un gest care să confirme apropierea de solist.

Pe 1 Iunie, când Smiley a aniversat 10 ani de carieră solo printr-un concert grandios la Arenele Romane, blondina s-a aflat în primele rânduri, cu un aparat foto de gât. Și-a pozat iubitul non stop, a dansat și a fredonat toate versurile. Și din punct de vedere fizic, nu doar amoros, cei doi au trecut prin schimbări interesante. Gina a slăbit și și-a transformat abdomenul în “tablă de șah”, cu “pătrățele”, iar Smiley și-a lăsat părul lung și și-a făcut câteva codițe împletite.