Cum fac amor arabii. Dezvăluirile unei specialiste din Egipt

În lumea arabă, amorul este un subiect tabu. Specilista Heba Kotb a devenit celebră după ce a început să dea sfaturi intime lumii arabe online şi în direct la televizor.

Totul are la bază Coranul, cartea sfânta a musulmanilor, care conţine indicaţii precise legate de practicile amoroase. Heba încearcă să explice ce este păcat („haram”) şi ce este permis în patul unui arab, relatează 20minutos.

Iată câteva dintre sfaturile lui Heba:

Orice relaţii intime nu pot avea loc decât între persoane căsătorite. Oralul este „acceptabil” şi la femei şi la bărbaţi, însă cel anal este mare păcat.

„Haram” mortal este şi homosexualitatea. Masturbarea este permisă, atât timp cât nu afectează relaţiile din cuplu.

Filmele porno sunt un păcat şi ea îi sfătuieşte pe cei care o ascultă să nu se filmeze făcând amor.

În Coran se mai spune că satisfacerea intima a femeii este fundamentală şi trebuie să fie o prioritate în mariaj.

Bărbatul nu poate să lase să treacă prea mult timp fără să facă amor cu soţia sa, pentru că şi cantitatea este foarte importantă în religia islamică, nu doar calitatea actului intim.

Preludiul este şi el prevăzut de religia musulmană, relaţiile intime trebuind să includă şi mângâieri şi alintări.

Kotb consideră că păstrarea virginităţii până la căsătorie garantează fericirea perechii şi dă multe sfaturi legate de noaptea nunţii. În principal, nu trebuie să mănânci mult şi să rămâi calm/ă. Heba Kotb este singură femeie musulmană care a îndrăznit să vorbească despre amor în mod liber şi în public.