Bărbatul de 95 de ani moare în timp ce face dragoste, dar fiica lui a leșinat când văduva i-a spus ce s-a întâmplat de fapt între ei cu câteva secunde înainte să moară. Cuvintele femeii: ,,Era încă în viață dacă…😮⬇️⬇️

Această scurtă poveste este un mic banc care ar trebui să vă ajute să vă începeți ziua obositoare de vineri într-un mod amuzant. La mine a funcționat, sper să vă amuze și pe voi.

Când Kate a auzit că bunicul ei a murit, s-a grăbit să ajungă la bunica sa pentru a afla ce se întâmplase. Dar răspunsul bunicii nu a liniștit-o absolut deloc, nu era nici pe departe cel pe care îl așteptase.

După ce a aflat că bunicul ei în vârstă de 95 de ani tocmai murise, Kate a mers direct la apartamentul bunicilor pentru a-și vizita bunica bătrână și pentru a o consola după pierderea îngrozitoare suferită.

Dar în momentul în care a întrebat-o pe femeie cum murise bunicul ei, bunica a răspuns ceva la care nu se aștepta: ,,A făcut un infarct în timp ce făceam dragoste duminică dimineață”.

Îngrozită, Kate i-a spus bunicii că doi oameni care se apropie de vârsta de 100 de ani nu ar trebuie să mai facă amor, asta dacă nu cumva au chef să aibă necazuri.

,,Oh, draga mea”, a răspuns buni. ,,În urmă cu mulți ani, am făcut pace cu vârsta noastră înaintată, așa că ne-am gândit că cel mai bun moment pentru a o face este atunci când clopotele de la biserică încep să bată. Ne-am dat seama că era ritmul potrivit. Ușor, lin, și egal. Nimic brusc, pur și simplu înăuntru la ding, și afară la Dong.”

Bunica s-a oprit pentru a-și șterge lacrimile, și a continuat: ,,Încă era în viață dacă nu ar fi trecut pe aici camionul cu înghețată care claxona ca nebunul după clienți”.

Kate a leșinat.