Avem pozele! Andreea Mantea, goală, acasă la Hugh Hefner . s-a urcat în patul lui si s-a dezlănţuit

Imaginile care au încins minţile bărbaţilor! Andreea Mantea, goală, pe coperta revistei lui Hugh Hefner

Vestea că Hugh Hefner a murit a făcut înconjurul lumii în dimineaţa zilei de joi. Fondatorul Playboy s-a stins din viaţă la vârsta de 91 de ani. Printre femeile care au pozat în revista pentru adulţi se numără şi Andreea Mantea.

Cunoscuta prezentatoare TV a pozat fără inhibiţii, goală, imaginile ajungând peste tot în lume. De remarcat este faptul că atunci, Andreea Mantea nu îşi modificase corpul prin intermediul intervenţiilor estetice, cu excepţia sânilor.

De asemenea, imaginea cu Andreea Mantea goală a ajuns chiar pe coperta revistei Playboy. Fotografia a făcut ravagii şi în România, aici unde toată lumea o cunoaşte pe brunetă.

Hugh Hefner, cunoscut ca fiind fondatorul imperiului Playboy, a încetat din viaţă la vârsta de 91 de ani. Hugh Hefner a murit miercuri seară din cauze naturale. Acesta s-a stins în locuinţa sa, anunţul fiind făcut chiar pe contul oficial de pe reţelele de socializare al Playboy.

Hugh Hefner – Casanova, bărbatul care a impulsionat revoluția sexuală din anii 1960, a murit la vârsta de 91 de ani.

Hefner a înființat Playboy în anul 1953 cu 600 de dolari și în timp a transformat revista într-un imperiu de divertisment de milioane de dolari, care la vârfurile anilor 1970 a inclus emisiuni TV, un festival de jazz și un șir de cluburi Playboy, ale căror chelnerițe purtau urechi de iepurași, notează CNN.

De-a lungul anilor, legenda lui “Hef” a fost antrenată de zvonurile că s-ar fi iubit cu sute de femei frumoase și s-a căsătorit cu câteva dintre ele. Unii critici l-au respins ca o relicvă a unei epoci sexiste, mai ales în ultimii săi ani, când Hefner a vorbit în mod deschis despre experiențele sale intime.

Dar mulți bărbați îi invidiau stilul de viață fantezist și adolescentin. “Aș dori să fiu amintit ca cineva care a schimbat lumea într-un mod pozitiv, într-un sens social și sexual și aș fi foarte mulțumit de asta”, a declarat Hefner pentru CNN. “Sunt un copil care a avut vise și le-a făcut realitate.”

Hefner s-a născut pe 9 aprilie 1926 la Chicago.

De-a lungul vieții sale, Hugh Hefner a devenit o legendă a unui stil de viață luxos și extravagant. Tocmai de aceea, viața sa a stârnit numeroase curiozități, iar jurnaliștii de la Reuter au surprins câteva dintre acestea.

1. A fondat revista Playboy în anul 1953, folosindu-se de o fotografie nud a frumoasei Marilyn Monroe. Ulterior a investit 600 de dolari. De-a lungul timpului, revista sa a devenit cea mai populară publicație din istorie, transformându-se într-un real imperiu.

2. Hefner s-a folosit de paginile revistei sale pentru a scrie articole care se opuneau cenzurii și promovau idei libertine pentru aceea perioadă.

3. A deschis primul Playboy Club în 1960, în Chicago.

4. În 1985 a suferit un atac vascular cerebral în urma căruia a rămas parțial paralizat și incapabil să vorbească. În cele din urmă, el și-a revenit complet.

5. Hefney a susținut că bea peste 36 de sticle de Pepsi pe zi.

6. Hefner a hotărât încă din timpul vieții să fie îngropat într-o criptă lângă mormântul lui Monroe într-un cimitir din Los Angeles.