Fetița hrănea în fiecare zi păsările vecinilor și în fiecare zi ele îi plăteau mâncarea aducându-i ceva foarte special în schimb. Uite ce a adunat până acum

Gabi Mann are 8 ani și a început să hrănească ciorile pe care le vedea în jurul caselor vecinilor fiindcă pur și simplu îi plac foarte mult păsările. Din câte se pare păsările îi apreciază foarte mult gestul și au vrut neapărat să o răsplătească cumva pentru fapta ei bună.

Ciorile au început să îi aducă mici nimicuri, în general din metal, în schimbul mâncării pe care Gabi le-o dădea. Gabi nu se aștepta să primească ceva în schimb, așa că a fost plăcut surprinsă.

Gabi și ciorile au dezvoltat cu timpul o rutină în care ea lăsa mâncarea în curte înainte să plece la școală iar când se întorcea seara, aceasta dispăruse deja, în locul ei o așteptau darurile ciorilor!

Fetița a decis să păstreze cadourile prietenelor ei înaripate și a început să le colecționeze. Obiectele erau bucăți de sticlă, nasturi, marmură, și, în general orice strălucește și poate fi găsit pe străzi, dacă le cauți bine. Cel mai remarcabil obiect care a fost lăsat pentru ea a fost o perlă în formă de inimă.

Nici Gabi nici ciorile nu au intenția să își sfârșească relația specială prea curând!

Iată comoara fetei: